TOPlist
Sledujte nás:

REJ Víte, co jíte – představení partnera

Zpět

Společnost REJ Planá nad Lužnicí uvedla na trh řadu celozrnných výrobků s vysokým obsahem vlákniny VÍTE,CO JÍTE. Na recepturách se podílel ing. Petr Havlíček, který se stal tváří projektu. Produkty splňují požadavky na správnou výživu a aktivní životní styl.

Nutriční složení výrobků odpovídá velmi přísným kritériím Mezinárodní zdravotnické organizace – největší důraz je kladen na regulovaný obsah přidaného cukru, obsah tuku (především transmastných kyselin a nasycených mastných kyselin), množství soli/sodíku a celkové energetické hodnotě a samozřejmě obsah vlákniny. Vzhledem ke splnění těchto podmínek byla celé produktové řadě Víte,co jíte přiznána mezinárodní ochranná známka Vím,co jím a piju.

Vybírat můžete z několika skupin – nejen pro nastartování dne jsou určeny kvalitní sypaná celozrnná müsli, jejichž základem jsou ovesné vločky a jsou nabízeny ve dvou příchutích – s 12% kvalitní čokolády nebo s 30% tropického ovoce bez přidaného cukru. Nepražené müsli má velmi nízký obsah transmastných kyselin a díky technologii zpracování si zachovává všechny stopové prvky, minerální látky, vitamíny a biologicky aktivní látky. V dubnu přichází REJ Víte,co jíte s vylepšenou recepturou a novým balením 400 g za příznivou cenu.

Ke svačině nebo kávě si můžete dát celozrnné sušenky grahamové a žitné. Jsou vyráběny bez použití hydrogenovaných rostlinných tuků, mají snížený obsah tuku a cukru a jsou obohaceny rezistentním škrobem Hi-maize, který je unikátním zdrojem nerozpustné vlákniny. Již brzy budou doplněny o novinku - žitné kakaové sušenky s vlákninou. Jsou v praktickém balení po 20 g (v krabičce 6 ks).

VÝBORNÝ POMOCNÍK
REZISTENTÍ ŠKROB

Pro milovníky kvalitního žitného celozrnného chleba nabízí REJ Víte,co jíte pečící směsi ve dvou recepturách – Finský nebo Kovářský chléb. Směsi jsou určené především pro domácí pekárny, ale úspěšně si upečete výborný chléb i v troubě. Mají nulový obsah mono a disacharidů, vysoký obsah vlákniny a díky převaze celozrnné žitné mouky mají drobné póry, pevnější střídku a příjemnou kořeněnou vůni.

Řada je doplněna kvalitními celozrnnými těstovinami. Jsou vyrobeny z celozrnné italské semoliny nejvyšší kvality, díky které si drží tvar a konzistenci a mají přirozenou chuť. Navíc jsou zdrojem vitamínů, minerálních látek a bílkovin, mají nižší glykemický index oproti běžným těstovinám a 2x více vlákniny.

Pro zvýšení nutriční hodnoty a snížení glykemického indexu pokrmů připravovaných z klasické bílé mouky (pečivo, moučníky, palačinky atd., ale i do mletých mas, těstíček apod.) je určen rezistentní škrob Hi-maize. Jde o unikátní přírodní zdroj nerozpustné vlákniny vyráběný z geneticky nemodifikované kukuřice, kterým při vaření či pečení nahradíte část používané mouky.

TIP – recept na velikonoční pletenec

Celá řada výrobků tak díky vysokému obsahu vlákniny pomáhá udržovat stabilní hladinu cukru v krvi, udržuje optimální hladiny krevních tuků a podporuje správnou funkci střev. Produkty jsou prevencí pro rozvoj nadváhy a obezity, zánětlivých onemocnění střev a snižují riziko diabetu II. typu. Díky nižšímu glykemickému indexu mají pozitivní vliv na snižování hmotnosti.

Výrobky zakoupíte ve vybraných prodejnách zdravé výživy, e-shopu společnosti REJ (www.vitecojite.eu) a některé z nich v HM Globus, čaje a rezistentní škrob také v lékárnách.

Hodnocení (42 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

19. 05. 2013 16:23
Tyto výrobky jsme ještě nekoupila, díky za info.
19. 05. 2013 16:22
19.5.2013
Zakoupila jsem je nedávno.Jsou dobré.
01. 05. 2013 00:08
Sušenky jsou výborné!
16. 04. 2013 11:02
mě se líbí,že je tímto heslem označena i tatarka:) mám jí rád
04. 04. 2013 13:09
ty rej sušenky jsou výborné.
01. 04. 2013 16:45
Mám ráda celozrné pečivo,s potěšením přijímám další informaci
30. 03. 2013 06:46
Já zase upekla kovář, ten si dcera nakrojila na sváču do školy, zbytek si schovala na zítřek :)
30. 03. 2013 06:38
Upekla jsem doma Finský chleba od Havlíčka a můj mi ho skoro celý snědl. Byl výborný.
23. 03. 2013 08:13
To jsou asi jediné musli, co mně chutnají :)
22. 03. 2013 19:46
zajímavá informace
16. 03. 2013 06:54
už mám objednáno:-)
16. 03. 2013 06:35
Mrkla jsem hned na jejich str. a vypadá to tedy velmi dobře:-)
16. 03. 2013 06:32
Budu se muset poohlédnout po obchodech
10. 03. 2013 22:15
už se jdu na ten odkaz taky kouknout :-) díky
10. 03. 2013 18:50
Na tom webu je odkaz, kde se to dá koupit. Hurá, mají to u nás ve zdravé výživě
http://www.vitecojite.eu/kontakty/prodejnimista
10. 03. 2013 18:38
Z techto testovin delám jednoduché jídlo. Na olivovém oleji osmahnu scherry rajcátka, pridám uvarené testoviny, dále rukolu a nastrouhám sýr . Posolit, popeprit a promíchat. Je to výborné, me to teda chutná a není to kalorické.
10. 03. 2013 09:46
Zatím výrobky neznám, musím vyzkoušet
10. 03. 2013 09:06
Znám, kupuji a jsem spokojená... Hlavně těstoviny a grahamové sušenky. Moc chuntají
10. 03. 2013 08:49
Znám to z reklamy, ale ještě jsem nic nevyzkoušela. Budu to muset napravit.
10. 03. 2013 08:38
Neznám , vyzkouším
10. 03. 2013 08:16
Budu muset vyzkoušet:)
10. 03. 2013 08:12
Znám;-)
10. 03. 2013 07:04
Mám pekárnu, tak vyzkouším ten chleba.
08. 03. 2013 12:58
O projektu vím ze zpravodajství idnes
26. 02. 2013 07:30
ještě jsem neozkoušela nic tak se musím po něčem podívat
25. 02. 2013 13:54
Chtěla jsem vyzkoušet sušenky. Teď už nebudu váhat.
24. 02. 2013 23:21
a ten chlebík jste již někdo měl (upekl si)? :-)
24. 02. 2013 00:27
Sušenky jsou moooc dobré :-)
24. 02. 2013 00:27
Už mám vyzkoušené sušenky, těstoviny a škrob. Chystám se vyzkoušet i čaje.
23. 02. 2013 19:02
budu s dovolením citovat přímo z knížky od Havlíčka. "rezistetní škrob - většina škrobů, které konzumujeme, je naším trávicím traktem zcela zpracována a vstřebána, tzn. využita. Některé škroby ale procesu trávení odolávají a dostávají se až do tlustého střeva, kde se chovají jako dietní vláknina. Tyto typy škrobů se nazývají rezistetní škroby." Rezistetní škorb lze využít tam kde se běžně používá klasická bílá mouka (chleba, sušenky, knedlíky,...).
Jinak je o tom škrobu povídání ještě na té krabičce, ale nechci to tu zaspamovat :-)
23. 02. 2013 18:55
na co je ten škrob?
23. 02. 2013 18:51
Máte někdo zkušenosti se směsí na pečení chleba? Pečete v domácí pekárně nebo troubě? Balení vystačí asi na jeden chleba, že?
Jinak mám vyzkoušené sušenky, které jsou moc dobré a při vaření už jsem použila ten rezistetní škrob (dle receptů z Havlíčkovi hnihy).
23. 02. 2013 14:17
Taky si zkusím něco objednat.
23. 02. 2013 12:17
Souhlas, sušenky jsou móóóóc dobré a na těstovinách jsem si taky pochutnala:-)
23. 02. 2013 12:10
Jediné co jsem zatím zkoušela jsou sušenky a ty jsem kupovala v Globuse
21. 02. 2013 08:53
já jsem si objednala ten škrob normálně v lékárně a bez poštovného...ale sušenky a vločky jsem ještě neviděla.
19. 02. 2013 08:41
take jsem vyzkousela a doporucuji, nejlepsi jsou susenky a testoviny
10. 02. 2013 18:23
Mam vyzkousene vsechny vyrobky a mohu e doporucit. Testoviny jsou uplne uzasne. REJ posila na dobirku, jinak se daji sehnat v COOPu.
14. 08. 2012 14:06
Produkty chutnají výborně hlavně všechny druhy sušenek
25. 06. 2012 16:06
produkty jsou skvěle doporučuji vyzkoušet
25. 06. 2012 16:05
Napište komentář...
08. 06. 2012 20:29
Výborné produkty. Moc mi chutná detoxikační čaj a přímo božské jsou všechny druhy sušenek :)
15. 05. 2012 08:29
mam doma těstoviny jsou nami.-))
Zkusím dnes salátek:-)
24. 04. 2012 13:33
Nejde mi na rozum, že v dnešní době může být tolik informací na jednom místě a jestli jsem to dobře pochopila, zdarma .
17. 04. 2012 18:58
Ještě jsem neochutnala,také se podívám.
11. 04. 2012 14:43
Co je rezistentní škrob?
11. 04. 2012 14:18
Rozklikni si www.vitecijite.eu - modrý text v závorce, jsou tam všechny produkty.
11. 04. 2012 14:18
Rozklikni si www.vitecijite.eu - modrý text v závorce, jsou tam všechny produkty.
11. 04. 2012 14:16
Myslím, že se djí poslat poštou na dobírku.
08. 04. 2012 16:47
Ráda bych nějaký produkt ochutnala, muže mě někdo poradit, kde se daji koupit?díky

Naši partneři